domingo, 28 de abril de 2013

MALLORCA 312 el desenllaç


Per parlar d’un esdeveniment en el qual participen els del Koala’s Team sempre cal remuntar-se a la nit abans. Això dels Koala’s son animals que necessiten fer un escalfament previ que consisteix en una bona teca regada de vi o cervesa, a voluntat, i si s’escau patxaran o ratafia per ajudar a païr el tiberi. No tenim imatges per mostrar-vos d’aquesta part de l’escalfament, però sí que vam poder accedir a un arxiu fotogràfic de com dormen alguns de l’equip. 


 
A ca'ls Koala's sempre hi ha hidratació preparada



L’endemà la cosa estava molt revolucionada, ja es veia venir que plouria, però ni la pluja, ni el vent ni la neu no espanta als nostres herois. Tot i que n’hi va haver algun que va tenir algunes dificultats a l’hora de trobar la posició correcta a la bicicleta. Però el que compta és l’actitud i no es van pas deixar espantar per detalls com aquest. 
El que compte és l'actitud!

Important esmorzar bé!

Si no t'agrada el país que t'han assignat, o t'independentitzes o tires de doble nacionalitat.

NO ASE FALTA DE DESIR NADA MAS. El koala i l'alemany amb tres rosses.

Els nostres herois a punt per l'aventura: @jaBANli , @Rubenkoala , @raulkoala , @e_burgstaller

312 km donen per molt. Hi va haver de tot. 

Al @rubenkoala el van haver de portar a l’hospital quan va tenir un petit altercat amb l’asfalt i la bicicleta. Per sort tot va quedar en un ensurt i el casc per llençar-lo. Però queda clar que el @rubenkoala té el cap dur i va aguantar bé la tabanada. Com que ho tenia fotut per reprendre la cursa va optar per animar a la canalla des de la barrera i enviar-nos uns quants tuits.
El casc va queda fi!



Els del tàndem no van pas ser menys i també es van fotre una castanya èpica. Diuen que van passar volant per sobre un pobre noi que anava tant tranquil. Els nanos no es van fer res, quatre rascades i poca cosa més – son de pell dura – però al xaval li van haver de posar la clavícula al seu lloc.



En @jaBANli que es va fer amb una bicicleta de carretera normal i corrent, desprès que les males llengües diguessin que correria amb una del Bicing o un carromato per turistes, també va llepar a una rotonda. Però afortunadament no es van haver de lamentar desgràcies personals. Va tirar de pota i va arribar desprès de veure dragons vermells volant pel cel. 
Un individu que va a fer una cursa de bici sense bici ... només pot ser el rey!

L'Esteban i la bici que va trobar per fer la proba.
Ja en plena cursa

El que va fer goig de veure va ser l’entrada dels del tàndem a meta.



Els koalas son uns animalots que no deixen indiferents a ningú i l’organització els van demanar que fossin ells els encarregats de fer donació del que es va recollir a la Funadació Can Gazà.
Falta el koala que era el que tirava la foto!

Ara toca pensar en la propera edició ... aquesta foto és una premonició? #maipor #quenaprenguin





viernes, 26 de abril de 2013

Mallorca 312 by el Koala's Team

A Racons tenim molts amics, però aquests dels Koala's Team se'ls ha de donar menjar a part. Pels que no els conegueu podeu entrar a la seva web: http://www.koalasteam.com/ podreu comprobar que estan una mica sonats. Bé ... sonats no , un nivell més amunt.

Fa tres anys els vam ajudar en el seu IronKoala, una versió ferèstega d'un triatló. Tot va començar al Pantà de la Baells aviat del matí, amb l'aigua a vuit graus i nosaltres amb els kayaks de Riumar, però enlloc d'explicar-vos-ho serà millor que ho veieu vosaltres mateixos http://www.youtube.com/watch?v=EMNmWWEID1Q i això només era el començament ... com no podia ser d'altra manera van acabar sortint per la tele http://www.youtube.com/watch?v=w1XKmGBatZc

Avui alguns d'aquests fenòmens de la natura són a Mallorca per participar a la Mallorca 312 en bicicleta. Com no podia ser d'altra manera el @raulkoala i l' @e_burgstaller la liaran parda amb un tandem. Un altre crack el @jaBANli també participa a la proba però hi ha anat amb una mà a cada ou i diu que ja trobarà una bicicleta de lloguer a Muro. Potser acabarà amb una bici del Bicing o un artefacte de quatre rodes dels que fan servir els turistes. Sigui com sigui tenen molt clat que estan aquí per disfrutar. I estem segurs que ho faran.


Els del Koala's Team tenen un especial cura en la seva hidratació i sempre procuren que el liquid ingerit també porti una bona ració d'hidrats de carbó per garantir que l'esforç no els buidarà. Tot i que el Koala sol pecar d'excès d'hidratació i acaba petant inexorablement!

Des de Racons els volem desitjar tota la sort del món i esperem que acabin prou enters com per que puguin escriure una bonica crònica al seu web.

MOLTA SORT KOALA'S!!!!!!!!!!!!!